Pojedinci

Edukacija „Komunikacija i mediji“ koju je održavala tvrtka „ELEMENTA komunikacije“ za mene, koja studiram menadžment, bila je dodatno obrazovanje. Predavači su mi na stručan, kvalitetan i jasan način prezentirali, objasnili i približili pojmove poput komunikacije, retorike i odnosa s medijima. Radionice će mi pomoći u mom daljnjem školovanju. Svakom tko se želi dodatno educirati, bilo pojedinac, organizacija ili poduzeće, preporučila bih edukacije ove tvrtke.
Dora Bašić, studentica, članica Udruge osoba s invaliditetom „Loco - Moto“

Edukacijom "Odnosi s medijima nevladinih organizacija" u Slavonskom Brodu bračni par Filipović dao nam je uvid u svoj svijet- teorije i prakse. Kako se posao odnosa s javnošću radi vani, a kako kod nas. Zanimljivo,interaktivno i odlično za iskoristiti i na nekim drugim poljima! Prezadovoljna što sam imala mogućnost biti dijelom tima "učenika" na ovoj edukaciji. Topla preporuka svima!
Ivana Godler, volonterka, Radio 92FM - Prvi neprofitni radio

Odškrinuta su mi vrata u svijet odnosa i komunikacije s medijima, a edukacija mi je pokazala da još toliko toga imam za naučiti i savladati na tom polju. Pred mnom je još jedan izazov:) Ono što je meni bilo posebno važno je da sam naučila kako sastaviti adremu, napisati priopćenje za medije, na što sve treba obratiti pažnju kod organiziranja konferencije za novinare, te na kraju, ali ne manje bitno- da javni nastup svi mogu uvježbati!
Ružića Grubišić Bondža, administratorica, Udruga „Vrapčići“ - mladi s psihičkim oboljenjima

Na edukaciju sam zaista došla kao potpuni laik ne razumijevajući pojmove važne za kvalitetnu komunikaciju. Cilj je naravno bio naučiti pravilno i adekvatno koristiti sredstva koja nam omogućavanju razmjenu informacija s medijima. Rezultat je izvanredan i cijela edukacija je u potpunosti ispunila očekivanja. Predavanja jasna i što je najvažnije poticajna i interaktivna. Literatura izuzetno korisna i već korištena. Sama sam u svojoj Udruzi imala takvu edukaciju i bez najmanjih problema prenijela sam većinu onoga što sam naučila. Sredstva kojima sam se prije koristila sada su puno profesionalnija i samim time izuzetno korisna kako za moju osobnu kulturu tako i za kulturu i ugled organizacije koju predstavljam.
Ivana Jozić, članica Bebrinske udruge mladih