Poslovna filozofija

ELEMENTA KOMUNIKACIJE d.o.o. savjetovanje i edukacija iz tržišnih komunikacija je tvrtka koja se bavi savjetovanjem i edukacijom iz poslovnog komuniciranja, odnosa s javnošću, prodaje i promocije. Edukacijskim seminarima, ciljanom promocijom i izgradnjom ugleda zaposlenici tvrtke pomažu obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima da povećaju prodaju, izgrade odnos s kupcima, generiraju pozitivan publicitet, učvrste lojalnost zaposlenika i obogate investicije. Dodatno, tvrtka se bavi edukacijom učenika i opće javnosti pripremajući ih za rad u modernom poslovanju.

Logo tvrtke vizualizira njezinu poslovnu filozofiju u kojoj je klijent uvijek u središtu pozornosti. U svrhu izvrsnih sveukupnih poslovnih rezultata tvrtkini stručnjaci poboljšavaju komuniciranje klijenta s njegovim javnostima- kupcima, medijima, zaposlenicima, investitorima i drugim javnostima.

Slogan tvrtke Ostvarite optimalne rezultate profesionalnim komuniciranjem prati poslovnu filozofiju i jasno govori kako se kvalitetnom komunikacijom mogu ostvariti najbolji rezultati u određenim tržišnim okolnostima.